onsdag 10. februar 2010

En liten romanse på universitetet

Jeg har sittet lenge på lesesalen og vært flink skolepike. Så kjenner jeg en velkjent følelse som sier at jeg må ta en pause. Når jeg kommer fram til plassen der doene er lokalisert, ser jeg at tarmsystemet mitt arbeider parallellt med halve universitetet. Står en liten stund i kø. Alle doene er opptatt. Også handicap-toalettet.

Endelig rører det på seg i håndtaket på hanicap'en og ivrig som jeg nå begynner å bli, styrter jeg fram for å bli den neste som kaprer denne livsnødvendige fasiliteten. Ut kommer ei jente. Jeg smiler til henne. Hun ser nesten ikke på meg. Ikke noe merkelig i det. Folk ser jo nesten ikke på hverandre. Jeg gå to skritt til og går nesten rett på en gutt som OGSÅ kommer ut av handicap-toalettet. Jeg smiler enda bredere.

Romansen blomstrer. Det gjorde dagen min.

:-D ;-)

4 kommentarer:

 1. Haha, så morsomt! De ble sikkert veldig flaue da de fant ut at det var kø utenfor doen;)

  SvarSlett
 2. Digger at noen har en litt mer spennende studiedag enn meg :P hehe.. Kunne godt tenkt meg en kjapp en på handicapen i steden for å sitte med sittesår i ræva og firkanta øyne på lesesalen..

  SvarSlett
 3. Hehehe:) Herlig. Bare synd at folk bruker akkurat handicapdoen til sånt. Har jo testet å sitte i rullestol selv, ikke så kult å måtte vente. Særlig ikke hvis man sitter i rullestol av andre grunner enn meg, sånn at man ikke helt har kontroll på dobesøk. Men for all del. Spontaniteten lenge leve! :)

  SvarSlett
 4. HAHAHA! Nå gjorde du akkurat dagen min, med denne historien! :D:D:D

  SvarSlett