tirsdag 2. februar 2010

Aternativ til treningssenter!

Dette MÅ jeg bare dele med dere. Det er mange her som ikke klarer å komme seg til et treningssenter fordi det mangler barnepass, er dårlig tilbud av barnepass, det er for langt, eller fordi de har ikke tid.

Sjekk ut mammatrening.no!
 

Dette ser ut som det beste og mest seriøse alternativet jeg har sett til et skikkelig treningssenter. Du får rett og slett treningssenteret praktisk talt hjem i stua. Komplett med personlig trener, kostholdsekspert, motivator, sal-trening i forskjellige former og lege!

 

Det er lagt opp slik at de forskjellige veilederne er på nett to ganger i uken, og da kan man snakke med dem direkte. Man får også oppfølging over telefon for motivasjon og for å slå av en prat om det man måtte ønske innenfor disse overstående temaene.

Alt dette koster rett under 300 kr i mnd, noe som virkelig er en fair pris for et så godt tilbud. :-D Du sparer penger, tid og du kan ta treningen akkurat når det passer deg og slik det passer deg.

Det eneste jeg kan se for meg som en ulempe er at det ikke er noen hjemme hos deg for å sjekke teknikken din! Derfor passer nok dette for deg som er vant til å trene på senter, og kan treningsteknikk sånn nogenlunde, men som ikke har mulighet eller tid til å trene slik lenger av forskjellige grunner.

Dette er virkelig noe jeg som ivrig treningsentusiast tør anbefale de aller aller fleste!

5 kommentarer:

 1. Takk takk!!:) Høres ut som et supert tilbud og absolutt noe jeg skal sjekke ut :)

  SvarSlett
 2. Wow, tenk deg å tilby det der i kombi med et bra senter a! :D virkelig ikke dumt. Kanskje også legge ved at alle må på senteret innimellom (kanskje før hvert nye program) for å øve litt teknikk ? :)

  SvarSlett
 3. Oi, så spennende da! Kommer stadig noe nytt.
  Når det gjelder bloggen min, så er du på tillattlista:p men kan sende igjen jeg.

  SvarSlett
 4. Ja, vi vil seriøst gjøre det bra om vi skriver ned alle ideene våre opp igjennom!

  SvarSlett
 5. Sjekk også www.gympartner.no!
  Kjenner ikke til Mammatrening.no, men er kjempefornøyd med hjelpen jeg får av Gympartner

  SvarSlett