fredag 15. mai 2009

Stress

Hmmm....vi skal flytte siste helga i mai. Det er bare 10 dager før termin. Jeg vet fremdeles ikke hvor vi skal bo.

Det er stress

Jeg venter fremdeles på svar fra husbanken...får jeg lån?

Stress

Magen er så stor at jeg er redd den snart sprekker. Alt er vondt. Ligge, sitte, gå... Dette blir nok en heavy baby. Hodet er ikke festet, og siden det er mitt 3. barn kan det hende det ikke fester seg. Det er vondt når han vrir på hodet nede i bekkenet.

Stress

Jeg skal fly en tur opp til tr.heim den 21. mai. Jeg skal ned igjen den 25. mai. Det er to uker og én dag før termin. Hva om babyen bestemmer seg for å komme mens jeg er i Tr.heim?? Langt fra barnefar som vil være med på fødsel og langt fra utstyret som trengs for å stelle en baby og barneklær og div?

Stress

Jeg venter fremdeles på inntaket fra samordna. På nettet står det at jeg skal få beskjed ved normalopptaket den 20 JULI. Enda jeg bad om og har rett på tidlig opptak som skulle fått svar i slutten av mai. Stemmer det som står på nettet?

Stress

Jeg har eksamen 19. mai som jeg vet jeg burde lest på, men som jeg ikke greier å konsentrere meg om.

Stress.

Jeg har en eksamen 2. juni. To dager ETTER at jeg har flyttet. 6 dager før termin. Pensum fra første semester. Et semester jeg ikke greide å følge opp fordi jeg var helt i begynnelsen av svangerskapet og bare sov. Jeg burde lest. Men har jeg tid? Har jeg ork? Hvordan kommer jeg meg på eksamen? Hvor skal jeg oppholde meg den dagen? Hva om babyen kommer?

Stress

Hvor skal jeg føde? Hvor skal jeg bo? Hvor skal barna mine gå på skole?

Stress

1 kommentar:

  1. <3

    Positive tanker, lille venn. Alt faller på plass. Bare vent :)

    SvarSlett