mandag 17. november 2008

Pengebruk og tidlige morgentimer...Aaaaarg....unga mine er oppe ALTFOR tidlig om morran! De drar seg ut av sengene i 5-tiden for å låne datamaskinene våre...de elsker "123-spill"... Vel, så lenge de spiller er de konsentrerte og det betyr stille...men så er det også det at det skjer ukjente ting inne på datamaskinene våre, ting vi ikke har helt kontroll på og vi er *litt* bekymret for at noe skal bli omrokkert som ikke skulle blitt slettet. :-P Så vi har låst maskinene. Det har utløst at de fremdeles står opp like tidlig, men at de nå løper rundt omkring i huset til de blir svette mens de skriker og leker hulken eller whatever. Ikke like lett å sove godt og trygt og rolig for oss voksne. :-S

Har prøvd å få en slutt på dette, og det har fungert greit...helt til lillebroren min nå har flyttet inn for noen dager i påvente av en leilighet han skal flytte inn i. Han har også datamaskin. OG hn har kjøpt wallie-spill til unga! Så til morgenen i dag var de igjen oppe og spilte...denne gang på én maskin. Konsekvensen er at de må DELE...og generøsitet er noe unger muligens ikke er kjent for å være naturlig godt utrustet med, så etter en stund våknet vi til skrik fra kjelleren som indikerte at de holdt på å drepe hverandre. Panikkslagne hoppet vi ut av sengene våre for å prøve å få en slutt på dette. My Love hadde mest suksess da han beordret dem tilbake til rommet deres (som de også DELER pga nåværende besøk av onkel).

Suksessen lå i at de nå sluttet å drepe hverandre over et dataspill og heller startet å leke hulken rett utenfor soverromsdøren vår. Det tok bare en halvtime før jeg følte for å hjelpe til med drepingen helt selv. :-S

Og slik går no dagane.

Ellers mangler begge guttene sekkene sine, for de har vi glemt i bilen til tante SuperSøster, noe som resulterer i at Markus ikke får hatt med seg noe særlig skolesaker i dag.

Men tross stressa mandag morgentimer, så har vi hatt en helt fantastisk helg. Lørdag var vi på elektromessa på lillestrøm...vi dro dit fordi eksen min og (den like gravide som meg) forloveden hans (som er gode venner av My Love og meg) skulle ha med unga dit...og for å se om vi kunne få et godt tilbud på playstation 3...vi som nemlig ikke har dvd-spiller en gang.

Hvordan vi kom hjem UTEN playstation men MED 40 tommer plasma-TV som vi egentlig ikke har råd til, er meg fremdeles litt diffust.

Helga har ellers vært preget av overkonsumering...her nevnes is og godis som to viktige næringsgrupper. Men det var jo helg! Fredag fikk vi fantastisk kalkunmiddag hos eksen og hans nydelige forlovede. Det er ikke måte på hvor bortskjemte vi er! Der fikk vi også spille Guitar Hero....det eneste spillet jeg kan hevde meg i og som også er en viktig grunn til at vi MÅ ha playstation. (Jeg SUGER i alt annet spillgreier og holder meg vanligvis LANGT unna) Hmmm....EGENTLIG hadde det vært litt kult å ha wii også...er jo litt trening og greier det, da, med riktige spill?

Nei, Alanna. Vær flink og gnien jente. Ikke bruke penger på unødvendige ting.

Men det er lov å drømme! :-D

2 kommentarer:

  1. Hvorfor ikke bare kjøpe wii? Finnes jo guitar hero til wii. ;)

    SvarSlett
  2. Den støtter ikke dvd og blue ray! :-( Det er nok helst derfor. :-)

    SvarSlett