tirsdag 26. juli 2011

Blogge igjen...men om hva?

Jeg savner å blogge. Men jeg er litt lei av å blogge om familien og hverdagslivet. Kanskje fordi hver dag likner den forrige?

Så da kan man jo spørre seg hva man egentlig er opptatt av for tiden.

Trening. Det er egentlig alt jeg er opptatt av. Trening og mat. Men jeg tror jeg skal la være å blogge om mat, ettersom jeg stort sett ikke har noe kosthold å skryte av. :-P Hey, jeg liker søte greier, ok? Sjokolade og is og sånt. Er vel ikke akkurat noe å skryte av på en blogg skulle jeg tro. Får heller smugspise i alles påsyn her hjemme...hehe.

Men trening! Trening kan jeg blogge om. Og da snakker jeg ikke tradisjonell fitnessblogg. Det er liksom ikke helt det jeg driver med. Jeg er gruppetreningsinstruktør, så hvorfor ikke skrive litt om min hverdag der? Ihvertfall for min egen del tror jeg det kan være moro.

Jeg elsker jobben min. Elsker, elsker, elsker den.

Dessuten elsker jeg å trene.

Også studerer jeg jo trening. Nå er det på'n igjen med nytt skoleår til høsten og da skal jeg slenge inn en Personlig Trener - sertifisering også... :-)

Jo...trening. Det tror jeg sannelig jeg skal skrive om. Fra nå av.

Jess. Ferdig snakka. ;-)

Jah, også sikkert litt personlig og familie innimellom også. Men mye trening. En stund ihvertall.

*Smile*

1 kommentar:

  1. Me like! Jeg liker sit så kom igjen;) Blogg om det du føler for så følger jeg deg! Man får abstinenser av å ikke blogge og faktisk hehe

    SvarSlett