tirsdag 16. juni 2009

Ny "termin" :-P

Var på overtidsvurdering i dag. Kjørte heeelt til Gjøvik for å utføre denne lille kontrollen, men jeg hadde absolutt trivelig selskap. Vi lo omtrent hele veien. :-) Vel inne møtte vi på masse babyer og slitne nye mammaer, og jeg må innrømme jeg ble bittelitt misunnelig på disse mammaene som faktisk hadde fått ut sine babyer og lagt dem sovende i de gjennomsiktige små sengene som de trillet rundt med. Masse søte babyer var det. :-)

Jeg ble også koblet til de sedvanlige maskinene for å høre hjerteslagene til babyen, registrere aktivitet og om jeg hadde noen rier. Det siste var det dårlig med, men det vet jeg jo fra før... :-P Kjedelig å ligge sånn å vente i hard seng, men igjen var jeg glad for mitt uovertrufne selskap. Jeg lo så masse at det ble registrert som sammentrekninger på maskinen... Haha! :-P

Babyen hadde det umåtelig bra inni magen, han. Men det visste jeg også fra før, egentlig. Jeg tror virkelig jeg ville følt det på meg om det var noe som ikke var helt riktig.

Nei, den viktigste opplysningen jeg fikk ut med var et løfte om at til lørdag blir jeg satt igang. Hvis Brage ikke har kommet før dette, selvsagt. :-) Det betyr at jeg har en ny dato å forholde meg til. Det er utrolig mer lettende enn man skulle tro! :-)

Samtidig håper jeg veldig på å SLIPPE å bli igangsatt. Jeg vil så gjerne det skal starte av seg selv. Og siden legen oppfordret til sex for å gjøre muligheten for dette større, har stakkars pappa'n til ungen fått streng beskjed om å ta sin del av ansvaret her...fra nå av er det sex etter klokka... ;-) Haha.

Uansett teller vi ned dagene, og tilllater oss å planlegge for sommeren videre. Det er en helt utrolig deilig følelse! :-D

1 kommentar:

  1. Så spennende! Får håpe den lille herremannen kommer før lørdag da :) Lykke til!

    SvarSlett