søndag 22. mars 2009

Ting ordner seg og sola skinner for oss! :-D

Denne helgen har vi igjen fått bil til disposisjon! :-D :-D Den snille moren til MyLove har lånt oss bilen sin! Veldig veldig deilig å ha bil!! Vi har også kikket på et par biler på Finn.no for å se om det er noe som er aktuelt å kjøpe, og har funnet et par alternativer...som bare er litt for dyre. :-S Og med "litt for dyre" mener vi biler som er over 10 000 kroner... Hehe. Men vi skal se hva vi greier å skrape sammen, og nå har vi i det minste litt tid på oss, siden jeg har verdens beste svigermor! :-)

Henne skulle jeg egentlig få hilse på i helgen, da vi skulle hente denne bilen, men fredag kveld begynte jeg å føle meg...vel, ikke helt meg selv. "God og brisen" er en grei beskrivelse, skulle jeg tro. Når sånt skjer uten at jeg har drukket en dråpe, er det fordi jeg holder på å bli syk. Det er morsomt de første timene...selv om MyLove så på meg med bekymret blikk der jeg gikk og svaiet og sang og smilte tullete. Det var om natten det ble et hælvete! :-S Jeg skalv og hadde smerter i hele kroppen. Babyen var helt turbo og merket nok at noe ikke stemte. Det ene øyeblikket frøs jeg, det andre svettet jeg. Hodet verket og det å finne en god liggestlling var helt håpløst. Det å snu på seg var værre. Å komme seg ut av senga var et mareritt, og å holde seg på bena på vei til do virket urettferdig vanskelig og smertefullt. Å sove var ikke noe å håpe på. Ihvertfall ikke noe særlig søvn av kvalitet. Lørdag morgen våknet stakkar MyLove av at jeg lå å klynket og stønnet. Han hoppet omtrent ut av sengen, hentet vann og smertestillende og fikk det i meg fort. Det hjalp nok til at jeg fikk sove i tre timer på morgenen.

Men jeg fikk ikke være med å hente bilen i Larvik.

Jeg var super super skuffa! Jeg hadde faktisk gledet meg litt til den turen. Litt fordi det var en roadtrip med bare meg og kjæresten min, men mest fordi det er leeeenge siden jeg har sett min kjære svigermor, og jeg begynner å savne henne! :-( Jeg hadde virkelig planlagt å gjøre det beste ut av den dagen før vi skulle på bursdagsfest hos brodern på kvelden.

Men nei, MinKjære var ikke med på at jeg skulle være med på en slik tur når jeg var syk, og satte meg heller igjen hos mamma! Jeg var kjempeskuffa. Men jeg vet han mente det godt og gjorde det fordi han er glad i meg og vil at jeg og magen skal ha det best mulig.

Det var jo igrunn kos å være hos mamma også. Er egentlig ikke for ofte jeg besøker henne heller... Der fikk jeg slappet av litt, samtidig som jeg slapp å være helt alene hjemme i eget hus en barnefri lørdag. :-) Jeg fikk gå en tur med Kimba, så jeg fikk litt frisk luft. Jeg er helt grønn i forhold til dyr, så meg på tur med hund innbiller jeg meg ser veldig snodig ut. Er vel heller hunden som går tur med meg! Og denne Kimba, som egentlig en hunden til kjæresten til mamma, men som jo også er blitt en del av familien vår, er veldig glad i vann. Hun oppsøkte dermed absolutt alle sølepytter hun kunne finne, og jeg som tenkte jeg skulle være lur, tok henne med på tur ned til vannet! Der greide hun å komme seg uti før jeg rakk å stanse henne (joda, jeg hadde bånd på henne, men ikke spør meg om det hjalp noe) så jeg bestemte meg for å prøve å dra henne med hjem igjen.

God plan

Ihvertfall helt til vi kom inn døra! Mamma hadde nettopp støvsuget og gulvet så flott ut, helt til Kimba stampet inn på fire sølete føtter med vann dryppende fra buken. :-S Jeg var så flau og så skamfull for at jeg ikke hadde vært flinkere til å passe på. Vi bestemte oss for å skylle henne i badekaret...hunden var jo glad i vann, var hun ikke? Men så fort vi kom inn på badet fikk hunden istedet vannskrekk. Opp i badet skulle hun IKKE! Endte med at mamma måtte vaske bikkja med klut. :-S Sølespor fra vovven gikk nå gjennom hele huset. Heldigvis kom hundens rette eier gjennom døra i tide og fikk roet situasjonen litt og fikset gulvene. Alle tok det heldigvis med godt humør.

Etter å ha ligget på sofaen med hodepine i flere timer, fikk jeg til slutt i oppdrag å fikse pizza. Vel, de andre hadde allerede laget deigen og en del av fyllet...min jobb var bare å kjevle ut deigen og legge på fyll igrunn. Det var tungt nok i seg selv, for ei jente som ikke helt var til stede. Men det var godt å bli satt i sving likevel. :-) Pizzaen ble kjempegod, og MyLove kom tilbake akkurat idet vi skulle spise, så han fikk være med på middagen før han kjørte mamma og hennes selskap på byen. :-P Da var jeg igjen rimelig utenfor, etter litt for mye aktivitet og selskap, og ble bare kjørt hjem for å finne senga. Festen til broder'n var det bare å glemme måtte jeg til slutt innrømme for meg selv. :-( :-(

Den natta var litt bedre enn den forrige. Fremdeles mye smerter og hodepine og vonde stillinger, men ikke like ille som forrige natt. Jeg hadde tilogmed energi nok til å skifte på senga før jeg la meg...for å få vekk sykelukten fra laknene. :-S Og utover morgenen ble jeg faktisk så bra at jeg sov GODT! Deilig.

Og så deilig det er å våkne opplagt ved siden av MyLove! Det er det beste i hele verden! :-D Han er dessuten utrolig herlig om morgenen...ligger å kjenner på magen og babyen som sparker og smiler og gleder seg til babyen skal komme. Det er den beste tiden på døgnet! :-D

Så er det også slikt at når jeg har vært syk et par dager, så har jeg alltid vanvittig med energi dagen jeg føler meg frisk! Så jeg var klar for gåtur, løpetur, treningstur...men MyLove bare lo og sa at det var muligens ikke det glupeste med fremdeles bristet ribben og rett etter å ha vært så dårlig som jeg hadde vært. Så vi endte opp med en roadtrip til sverige for å svi av litt penger på mat. :-) Kjempekoselig! :-D :-D

Ellers fortsetter vi jakten på leilighet i Tr.heim. Vi har fått tips om en leilighet vi er utrolig gira på nå...så jeg tenker jeg kommer til å kjempe hardt for den! :-D Så regner vi med at alt skal ordne seg og at Gutta mine skal bli skrevet inn på skole i god tid før sommerferien. :-)

Men nå er det klart for å finne senga, skulle jeg tro. Lang dag i morgen på skolen. Også får vi besøk også, av venninnen til eldstemann. Hun skal overnatte her. Det kommer til å bli kjempekoselig! :-D Alltid stas å ha henne på besøk, da hun er utrolig skarp og veldig sjarmerende. :-D

2 kommentarer:

 1. Kimba pleier jo å være så glad i å bade, ikke bare utendørs men innendørs også! Lurer på hva dere gjorde som skremte ho! Hehe. Før måtte vi låse døra til badet når vi skulle bade, hvis ikke kom hunden i full fart oppi! Hehe.

  SvarSlett
 2. Fantastisk blogg du har, Hanne :)
  Herlig å lese, du skriver på en så levende og flott måte - blir sittende og humre og le for meg selv. Spesielt episoden med våt bukse og stripping i/på/nesten inni bilen på parkeringsplassen..hehe, ser det for meg :)
  Ser ut som at du har det kjempefint med magen og alle gutta dine!:)
  Stor klem fra Hilde
  PS: Kom gjerne innom bloggen vår og les også, ikke like morsom som din og har akkurat startet på den :)

  SvarSlett