tirsdag 31. mars 2009

Overraskelse!! <3


Jeg får stadig beskjed om at jeg har funnet et unikum av en mann som kjæreste. Fikk bl.a en alvorsprat av de helt store av eksen min, faren til gutta mine, om at "rotet jeg bort MyLove, kom han (eksen) til å bli dritskuffa over meg", for han likte MyLove så godt og synes han var en så flott kar. Og han kunne se hvordan gutta var glad i han og følte seg trygge på den nye mannen som poserte som stefar. :-)

Og jeg er tilbøyelig til å tro at han, og alle andre som sier det samme, har rett. Jeg har funnet meg en mann som behandler meg som en dronning. Han er sterk personlighetsmessig, intelligent og utrolig omsorgsfull. -Og sinnsykt kjekk. <3 Han vet ikke hva godt han kan gjøre for meg. Og for gutta mine. Han er oppriktig glad i dem og engasjerer seg i dem som om han var far dems, samtidig som han holder en utrolig god balansegang ved å vise deres biologiske far den respekten han trenger og fortjener. Deres virkelig far er nemlig en mann jeg har et meget godt forhold til, og som gjør det han kan for gutta sine selv om han ikke bor med dem på daglig basis.

Jeg er kanskje MyLoves største fan. Han ER virkelig et funn av de sjeldne og jeg føler meg ekstremt heldig som får være kjæresten hans. Det er vanskelig å forklare hvor mye jeg setter pris på denne mannen. Spesielt er han den kjæresten alle gravide kvinner drømmer om å ha. Han gjør alt han kan for at jeg skal ha det så behagelig som mulig og han stresser værre for å hindre meg i å slite meg ut (noe jeg er kjent for å gjøre, da jeg elsker å være aktiv, effektiv og produktiv) samtidig som han prøver å respektere meg for den sprelledokka jeg er som trenger å ha mange baller i luften for å føle at jeg lever. :-P Også er det dette at han engasjerer seg oppriktig i svangerskapet, elsker å ta å føle på magen for å få med seg hvert spark, hvert hikk og at han stadig ser helt fjollete ut ved tanken på å bli pappa, hver gang vi passerer en babybutikk og hver gang han holder et lite klesplagg i hendene.

Og i dag beviste han enda en gang hvordan han setter pris på meg og magen ved å bak min rygg arrangere babyshower! Jeg visste ingenting! Jeg begynte å skjønne at noe var i gjæret da han begynte å gi hint om at den og den helga var opptatt og begynte å hamstre inn noe vanvittig med matvarer, godis og brus. :-P Men jeg vet av erfaring at det er håpløst å spørre, fiske eller prøve å finne ut noe på egenhånd. Mistankene ble sterkere da jeg fikk en snål melding på mobilen min fra ei venninne om at "hun ikke kunne komme på lørdag, desverre. Hun hadde prøvd å bytte bort vakten sin på jobb, men...". Jeg klødde meg i hodet og tenkte hardt: "fader, nå har jeg avtalt noe med henne som jeg ikke engang husker!! Er det MULIG å være såååå fjern at jeg ikke husker å ha avtalt med henne i det hele tatt??" og svarte at "neida, det gikk greit det...". Nevnte dette for MyLove med en forvirret latter litt senere, og han ble jo helt snål og skuffa over at nå visste jeg jo... Må jo si jeg fikk bange anelser da. Men hva skulle egentlig foregå?

Joda, allerede i går begynte folk å komme langveisfra. Brått skulle vi ha overnattingsgjester! :-O Jeg ble helt stressa, og MyLove løp huset rundt etter meg for å roe meg ned og få meg til å slutte å rydde, gjøre rent, skifte sengetøy.... Og i dag kom det flere! :-O MANGE! Folk toget inn! Og jeg begynte å skjønne at dette hadde noe med babyen å gjøre! -Særlig fordi mor mi kom med to poser med bleier og en innpakket gave...

Det viste seg at han hadde planlagt full babyshower! Og han hadde laget mat til alle folka... Og etter maten kom alle gavene. MASSE gaver! Og den kuleste var en kake laget av bleier med små sokker som pynt! :-D :-D Jeg måtte stå midt i rommet med alle menneskene rundt meg å åpne gave på gave. Uten å helt vite hvordan jeg skulle reagere...ble nesten flau! Det var jo ikke bursdagen min eller noe! :-P Vi fikk så mye fint også! Masse artige små klær med artige påskrifter, bleiebøtte, flasker og smokker, smekker, bamser, tepper... Jeg visste ikke helt hva jeg skulle si for å vise hvor stor takknemlighet jeg hadde for dette! :-D

Tydeligvis var det mange som hadde hjulpet til med å gjøre istand til babyshoweren også. Og det var gjort store anstrengelser for å holde det hemmelig. :-) Veldig moro!

Nå er jeg kjempesliten. Men lykkelig.

Føler meg mer heldig nå enn noengang før! :-D

3 kommentarer:

  1. Mulig å låne typen din når jeg blir verpesyk?;)

    SvarSlett
  2. Hahahaha! :-P Nope...han er BARE min! <3

    SvarSlett
  3. Ja.. men jeg mener.. sånn til å komme med is og godis og sånn? (A)

    SvarSlett