onsdag 24. desember 2008

Førjulshelg med blåmerker fra plankekjøring

Ikke mye tid til å oppdatere bloggen min for tiden! :-( Og det hjelper ikke at datamaskinen min har gått dukken heller. Den står til reparasjon, men sånt tar jo gjerne litt tid... :-S

Vel...det har vært en del stress nå før jul. Bare sånt stress som jeg elsker. Men det har likevel hatt utslag i huden min ved at jeg har fått skikkelig stressutslett! Jeg skulle instruere for første gang på treningssenteret lørdag den 20. og jeg var helt rød i ansiktet av utslettet. Heldigvis trodde vel de fleste bare at jeg var sykt varm etter treningen. Hehehe. Jaja. Treningen gikk dessuten kjempebra! Var sinnsykt moro! :-) :-)

Dagene før hadde vi gjort klart til jul så godt vi kunne og kjøpt og pakket inn de siste gavene. Det er bare sinnsykt moro. Gleder meg til folk åpner dem! :-D

Fredag kom bror til MyLove på besøk! Første gang jeg traff han. Veldig veldig koselig fyr. Han kom fordi vi dagen etter skulle reise til Etnedal i Valdres der min kjære er vokst opp, for en familieførjulsfeiring hos MyLoves mor. Bror til MyLove bor i sverige og kunne trenge en liten pause før vi reiste videre dagen etter.

Etter treningen bar det av sted. Og for en fantastisk helg jeg har hatt der!! Familien til MyLove er helt fantastisk. Og det er første gang jeg har kunne slappe HELT av i nærheten av en kvinne jeg kan kalle "svigermor". Hun er helt nydelig, og veldig lett å prate med. Jeg liker henne kjempegodt. :-) Dessuten hadde alle tre søsken av MyLove med sine respektive, så vi var egentlig ganske mange og the more the merryer, right? :-D :-)

Ikke bare det, men svigermor visste vi skulle ha med gutta mine og hun hadde en overraskelse til dem! (og oss, forsåvidt) Vi kom opp i 4-tiden etter å ha kjørt hele dagen, fikk av oss yttertøyet bare for å få vite at vi skulle ha det på igjen for å kjøre videre... Vi var sultne, men ble beroliget med at joda...mat skulle vi få! ;-)

Vi kjørte til en nydelig familie med tre unger, hvorav to av dem og mine to fikk god kontakt. Der fikk vi grøt før vi fikk beskjed om å kle på oss varmt, for nå skulle vi ut å gå! Fakler og papirlykter var skaffet til veie og nå skulle vi gå prosesjon i mørket for å få litt julesteming i all snøen som vi ikke har her nede i østfold. Men ikke bare det...brått hørte vi dombjeller og snart dukket det opp hest og slede for unga! Vi gikk en grei tur, og unga koste seg i sleden. Før vi snudde var vi innom en gård hvor unga fikk titte på noen kuer og greier. Veldig stas. :-D

Så gikk vil tilbake, fikk kaffe og julekake før vi reiste tilbake blide og oppfrisket av frisk luft. Men kvelden var ikke over der! Svigermor hadde fikset elgstek! Det vra ikke måte på deilig mat og vi åt til vi ikke greide mer før vi rullet i seng.

Dagen etter var det opp og utnytte snø og fjell i kombinasjon. Og MyLove skulle holde et løfte han gav med for nesten et år siden rett etter at jeg møtte han; han skulle lære meg å stå på snowboard. Jeg har aldri tatt i et sånt ett, så jeg var passe nervøs, kan du si...enda mer med tanke på magen som er i voksefasen, men han garanterte at blåmerkene ville begrense seg til knær og rumpe, så jeg tok sjansen.

Unga var selvsagt med og hele resten av familien til MyLove. Elia, min fryktløse femåring var helt klar på at han ville også stå på snowboard! Mens Markus ikke ville stå på NOE. Han hadde stått på ski før, og det var det værste han hadde gjort. KJEDELIG! Han kunne SE på, og streike alene, han! Vi prøvde å oppmuntre gutten så godt vi kunne, men han var fast bestemt på at dette var noe herk!

Helt til vi kom ut av bilen og han fikk SE slalomskiene han var ment å stå på. Da han så hvor korte og brede de var ble han helt begeistret! JA, DET VAR KLART HAN VILLE STÅ PÅ DEM!! Han ble brått supermotivert til min store begeistring. (Det viste seg at han har prøvd bortoverski èn gang...ikke rart han ikke var særlig motivert)

Han fikk på seg de stive støvlene og de korte skiene og Elia fikk på seg snowboardet og opp i bakken bar det. Lavrans skulle lære Elia å skrense nedover bakken på tvers (man bør jo helst lære seg å bremse før man får fart), men Elia var litt forvirret av denne beskjeden, da han bestemt hadde sett folk skli SIDELENGS på brettet ned en bakke. Det måtte være noe galt med denne beskjeden! Så han snudde brettet i fart og fikk dermed SKIKKELIG fart! Gutten tenkte at ja, SÅNN skal de kjøres og strakte armene triumferende i været for å juble litt over oppdagelsen....før han kom på at kjærra ikke hadde bremser... hehe.

Broren strevde med skiene, og snille søskner av mylove som også hadde slalomski på, gjore det du kunne for å lære gutten å stå på dem! Etter ti minutter i bakken var den negative gutten gjort om til verdens største sølstråle! Og slv om det kunne væree vanskelig å stokke ben og armer og ski etter et fall så var gutten positiv og synes det hele var utrolig moro helt til slutten!

Hva meg angår... Jeg satt vel mer på rumpa enn jeg stod på brettet, men fy fader så moro det var og etter tre timer begynte jeg å få litt taket på det, følte jeg tilogmed! Jeg lo sammenhengende i tre timer, og etter de to første timene instisterte MyLove på å ta meg med opp i store bakken... Det tok litt tid å komme seg NED igjen, men jeg fikk den ekstra treningen han mente jeg trengte, pluss noen herlige fall og med masse masse latter.

Dagene etterpå var jeg støl i hele kroppen UNTATT beina... Dette skal jeg definitivt gjøre igjen!!!

På kvelden var det julegaveåpning og dagen etter fikk jeg massage av svigermor som er fysioterapaut. Tror du DET var digg etter en dag på snowboard!?

Det beste var at jeg slappet så godt av hele helgen der oppe at stressutslettet mitt forsvant! :-D

Så var det hjem til julefeiring her hjemme. I går var vi på julegrøt hos ho mor. Det er alltid like stas! Også kom kjæresten hennes med mølje, noe jeg aldri har smakt før! Det var godt...bare jeg kom over tanken på at det var tunge og hjerte jeg satt å tygde på... :-P Dessuten synes jeg godt at det kunne vært litt grønnsaker i... :-P Hehe.

I dag vekte Elia oss med julestrømpa i hendene og vi stod opp litt tidlig for å spise deilig julefrokost. Han var superentusiastisk og jeg synes det er så stas med juleaften at det kilte litt i magen min også. Også kjente jeg babyen bevege seg skikkelig i morges. Det er ikke sååå ofte jeg kjenner liv der, men i morges var det så voldsomt! Mulig hun også gledet seg til jul? ;-) Jeg har dessuten fått vakset det siste og nå er vi igang med å pynte oss før vi stikker for å levere de siste julegavene og sette kursen mot min far...der vi skal feire jul! :-D :-D

Ha er super jul alle sammen! Jeg er usikker på når jeg får oppdatert neste gang, men jeg skal prøve å få det til så fort som mulig. :-D :-D

1 kommentar:

  1. Hun?!?:) Har dere fått vite kjønnet?

    En riktig god jul ønsker jeg dere, vennen min:) Er så glad i deg!

    Klem fra Yvonne <3

    SvarSlett